Ne vend qe te shtoni rruge te reja duhet te vini ne pune mendjen, mjaton te zgjeroni pak korsine. Kjo gje ka ndodhur ne Kine. Ne shtetin komunistr ku numerohen te pakten 6 milione makina, zgjidhja per te evituar trafikun ka ardhur me shpikjen e nje autobusi te ri. Mjeti ne fjale quhet «3D Express Coach» dhe mundeson mosngecjen ne trafik te autobuseve. Autobusi me i ri ne bote eshte i gjate 5 metra i gjere 6, dhe u lejon makinave t’i futen brenda duke lehtesuar qarkullimin e tij.