Si të shtoj një ofertë në iAuto?

Shtimi i një oferte është një proces i lehtë ,në qoftë se jeni regjistruar më herët ne sajtin iAuto. Thjesht hyni në llogarinë tuaj dhe shtypni  “Shto një mjet” .Ju lutemi të mundësoni te gjithë informacionin e njevojshëm dhe fotot e duhura. Gjithashtu ju rekomandojmë të mundësoni sa më shumë detaje dhe specifikime teknike si :nr. e dyerve,sediljet,etj