Nuk ke mundesi te kesh nje makine personale?

Mundesia erdhi! iauto.al ne bashkepunim ne Albania Leasing ben te mundur qe tashme individe , biznese te vogla dhe te medha te kene mundesine te blejne makinat per te plotesuar kerkesat e tyre me ane te nje kredie per makinat e perdorura.

Zgjidh ne iauto.al makinen tende dhe Albania Leasing paguan per ty.