Rreth nesh

powder-blue

iAuto tregu shqiptar më i ri online për mjetet e transportit .
iAuto është një motorr-kërkimi dhe një mundësi reklamimi në të njëjtën kohë. Sajti mundëson një ndërfaqe të këndshme dhe të thjeshtë në përdorim që lehtëson përdorimin e saj në kërkimin apo regjistrimin e një mjeti. iAuto mundëson informacion të zgjeruar dhe të detajuar të të gjithë parametrave të mjeteve,të ilustruar me një galeri prej 8 imazhesh për cdo profil mjeti.

Shit dhe bli në pak klikime në iAuto.
Shitësit mund të menaxhojne profilet e tyre duke shtuar ose ndryshuar të dhënat e tyre dhe të makinave që duan të shesin në iAuto.

Synimi ynë është të fitojme një treg akoma më të madh duke ofruar shërbime të reja dhe informacione më të detajuara rreth mjeteve të transportit.

Prodhuesit

prona_vizont