Për shitësit

Shisni mjetet tuaja në iAuto.al vetëm në pak klikime!

Për të publikuar mjetet tuaja ndiqni udhëzimet e mëposhtme.Fushat e  shënuara me *  janë të detyrueshme për t`u plotësuar.Në qoftë se keni vështirësi në publikimin e një mjeti në website-in tonë  iAuto, ju lutemi të na kontaktoni në:  +355 4580025 .

Nëse dëshiron të shesësh ose të japësh me qera një makinë,në fillim duhet të hyni në llogarinë tuaj!

Hyr

Nëse nuk jeni regjistruar ende,ju lutem,regjistrohuni dhe pastaj hyni !

Regjistrohu

Na kontaktoni në :

  Emri juaj (e detyrueshme)

  Emaili juaj (i detyrueshëm)

  Subjekti

  Mesazhi juaj

  iAuto eshte nje ndermjetes i fuqishem per shitesit e mjeteve.

  2012-Renault-Twingo-4